Op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!
Winkelwagen Geen producten

Bedenktijd

Foto
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u slechts een deel van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet vergoed. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk– in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@domoticafabriek.nl. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugstorten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de producten heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Download hier het Modelformulier voor herroeping (Thuiswinkel.org)

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.